Bagsiden af Mandrillen
(nej, så hellere tilbage til forsiden)

Stoffet til Bagsiden skal komme fra dig. Ved du noget "inside" om Mandrillen eller dens fædre, så har du muligheden for at få det på her. Send din viden eller dit indfald til Webm. Måske kommer det på.

Flere end 48 Mandrilafsnit ?
ØnskeTV
Noget om Mandriller
Runes tur i Tivoli
Aphexs forsvarstale for Bitten og Trold ( som er ude af hitlisten)
Troels laver sjove Mandril-ting til din computer. (Siden her påtager sig intet ansvar, hvis det er noget snusk)
Rikke Dal Støttrup har læst BT
Brevveksling mellem Rimmerven og Lasse Rimmer
Aphex: Har tanken at fortsætte efter de 48 afsnit strejfet jer (uden at jeg nødvendigvis anbefaler det)?
Rimmer:Jeps. Hvis DR2 hoster op med nogle kroner. Det er billigt, men ikke gratisTV.
Aphex:    Var det ikke for cool, at Jes Dorph krediterede Mandrillen i Station 2-tempæl?
Rimmer:Jo, bestemt. Søren Kaster stak hovedet ind, og sagde, at Jes havde spurgt om vi så det. Det var venligt. Og en opringning fra Claus Elgaard i dag, der forlangte at vi betalte en rensing af hans tæppe (vistnok), fordi han grinet så meget, at han havde spruttet cola ud over det. Det er altid rart, at der er nogen, der gider se det.
Aphex:  Er gamle Madsen ikke den vildeste flejn-bolle?
Rimmer: Han er som han ser ud. Han skriver som det læses.
Hejsa her er lidt lækkert.
Jeg er lige kommet hjem fra et vellykket Mandril møde i Tivoli, med Gamle Madsen, Casper, Bjarne, Sjilas, Skam, Skule, Steffen & Josti. Men unge madsen var der ikke. Er han på vej ud i kulden. Broder Salza manglede også, men Casper fortalte at det var fordi han var hved at skam kneppe et kompas.Alle prøvede tivolis nye forslystelse "Tivoli Droppet". Man bliver 
hejst op i en kæmpe mast, også sluppet. Kæmpe hit. Madsen delte også de nye Mandril medlems kort ud til de vilde fans. 
Og de er ret fede.Desuden fik jeg en ægte tegning af Skam og Skule.Ses vi...????Rune K. Drewsen
OPRÅB TIL ALLE TROFASTE MANDRILLER
Den dag Bitten & Trold gæstede talentkonkurrencen så jeg lyset, og jeg nægter at tro, jeg var den eneste. Det var teater! Det var moderne! Så derfor tilspørger jeg jer: Vil I ikke være så væmmelige at stemme Bitten & Trold væk fra sidstepladsen på sidens hitliste over populære acts. Jeg takker Webmaster for pladsen til denne opfordring - men nu skylder du mig jo også penge, sååå... ps. Ham med skægget fra ABBA stemmer Bitten & Trold. Forum Master Aphex
Mandril-ikon
Efter megen forberedelsestid har mit skrivebords  'denne computer' nu ikonet på flg. url:
http://home9.inet.tele.dk/troelsbu/mandril.ico og er omdøbt til 'denne mandril'. Med venlig hilsen Troels 

Caspers øjne som animeret IE-logo
 Fjern reklamen for Microsoft og erstat den med en animeret casper-brille: download                 http://home9.inet.tele.dk/troelsbu/Mandrilthrobber.zip. Udpak, og kør de to filer (naturligvis på eget ansvar!).
Har du win98 bliver kun logoet i Outlook Express udskiftet. Med venlig hilsen Troels 

Rikke Dal Støttrup har læst BT med kritiske øjne og skriver:
Er det ikke bare fedt den måde B.T.'s læsere bare er så dejligt åbne og fordomsfri...? I dag hidser de sig kun en lille smule op over Peter Bays lovprisning af Mandrillen i en tidligere udgave af samme avis. For eksempel har den herligt velbegavede K.M. Jensen fra Kastrup  flikket følgende læserbrev sammen: 'Hvis det virkelig er den gængse mening blandt befolkningen, at Casper Christensen er Guds gave til folket, så er det underligt, at han ikke får tildelt en bedre sendetid. På det sene tidspunkt hans program har nu, er det nemlig kun de arbejdsløse, der sidder oppe men det er måske præcis dem, der udgør hans fanskare. Vi andre er i hvert fald for længst gået under dynerne på det tidspunkt, og er sikkert ikke gået glip af noget af
den grund.'
Sådan. Thumbs up, K.M. Men har du tænkt på, at Caspers faste seere i virkeligheden er førende erhvervsledere, som møder til direktørtid og derfor godt må være oppe helt til klokken 24...?
En gammel nyhed:
Brevveksling mellem Rimmerven og Lasse Rimmer:
Rimmerven:   ..styrer for ondt - men det er nu mest Casper og Lars´ fortjeneste. Just kiddin´!!!
Fortsæt det totale TV-anarki - go get´em
Aphex. PS kan du løfte sløret, om der er andre FBI´ere i vente på Mandrillen

Rimmer: Programmet skrives af Casper, jeg selv og Frank Hvam. Lars spiller med perioden ud, som det ser ud, og måske kikker fx Gintberg ind på et tidspunkt

Rimmerven har email interwiewet Lasse Rimmer. Her et uddrag:
Aphex:Hvorfra stammer titlen?
Rimmer: Casper og jeg sad i februar og brainstormede. Da vi havde en 100-150 idéer begyndte vi at kigge på titlen. Vi skrev en 10-12 forslag hver på 10-15 minutter og skiftedes til at komme med et bud, og så gav vi dem karakterer, et forslag ad gangen. "Mandril Aftalen" lød godt, fordi det på en gang lyder seriøst, og samtidig egentlig ikke betyder noget. Det kunne være et dokumentar-program, og så alligevel ikke. DR forlangte så at Caspers navn optrådte i titlen, så sådan blev det. Helst havde DR set at programmet bare hed "Caspers". Et af de andre forslag fra os var "Aftalt Spild".
Aphex: Hvor gammel er du og for den sags skyld Frank Hvam ?
Rimmer: jeg fyldte 27 for halvanden uge siden. Frank er vist 28-29, og Casper er 31, tror jeg.

læg mærke til Anker Jørgensen i baggrunden !
Her er hvad den hæderkronede Encyclopædia Britannica skriver om mandriller:
mandrill(Mandrillus, or Papio, sphinx), colourful Old World monkey, family Cercopithecidae, usually grouped with the related drill in the genus Mandrillus
but sometimes placed with the baboons in the genus Papio. The mandrill is primarily terrestrial and inhabits the rain forests of equatorial Africa. It is stout-bodied and has a short tail, prominent brow ridges, and small, close-set, sunken eyes. The adult male has bare, coloured patches of skin on the face and buttocks: the cheeks are ribbed and bright blue to violet with scarlet on the bridge and end of the nose; and the buttock pads are pink to crimson, shading to bluish at the sides. The long body fur is olive to brown, and the small beard and the neck fur are yellow; the eyes are framed in black. The adult male is about 90 cm (3 feet) long including the tail stub and weighs about 19.5 kg (43 pounds). The female, also with bare face and buttocks, is duller in colour and considerably smaller. Mandrills feed on fruit, roots, insects, and small reptiles and amphibians. They are active on the ground during the day and retire to the trees at night.
Mandrills live in troops headed by a dominant male and defend their territories from other troops. These primates are threatened by the deforestation of their habitat for agricultural and lumbering purposes. 

Slesvig?....Lars Klint

1)Kære Webm 
Mandrillen er det fedeste, og Casper er genial, men er jeg den eneste som bed mærke Rimmers fremragende afbrænding af frimærker mens han småstønnede "i sku' skamme jer sku' i"... Hvorfor er denne figur ikke gennemgående i flere udsendelser? Jeg kan ikke huske hvad figuren hed og i hvilken udsendelse han figurerede. Evt. synes jeg i alle fald at han fortjener lidt mere opmærksomhed, måske! 
Venligst Bugge 
Rimmer:Fyren, der ville ha' at folk "sku' skamme jer, sku' I", han hed Isak Spas og var porto-fakir.

2)Aarhus drenge opfordrer på det kraftigste til ,at dåse Allan kommer tilbage" for good",han har jo en utrolig personlighed som vi er mange der gerne vil se, og ikke mindst høre mere til.
Desuden ser vi alt for lidt til Lars krimi,tidernes største mimiker,han er for stor,ja nærmest en gud i sig selv.
Vi håber dette vil blive taget op til efterretning,i nærmeste fremtid.kanon program!!!!

3)Rune: Er der en chance for at Smoky Spartacus eller Broder Salsa vender tilbage ???)
Rimmer: Broder Salsa, sikkert. Smokey - tvivlsomt.
 

Til toppen

dato mugtal aftenens clou
14/4 4,20 (15)
16/4 4,36 (30)
19/4 4,55 (53) 1)Bjarne Goldbæk skamknuser Casper (21%)    2)Starwars         (62 i alt)
21/4 4,28 (60) 1)Silas Gnom m. Skam og Skule (23%) 2)Laust Villo Villo (19%)  (31 ialt)
23/4 3,93 (40)
26/4 4,29 (51) 1)Dadadaaaa (24%) 2)Thøger Messias (23%)3) Tore Ellen Hanhøj    (51 ialt) 
28/4 4,37 (32) 1)Gotlieb Maage og den vilde arm (23%)   2)Wesley Snipes (18%) (82 ialt)